Reacties over de Bewuste groei massages

Dankbaar plaats ik alle reacties anoniem van mijn clienten die je reeds voor gingen...
Wellicht kunnen de reacties van andere bezoekers je helpen indien je een drempel voelt.

Bel of mail gerust voor meer informatie als ook jij vindt dat je weer in het zonnetje mag staan..
 
"Het is al laat maar ik wilde je toch nogmaals even laten weten wat een bijzondere en fijne massage ik het heb gevonden. Je hebt me volledig op mijn gemak kunnen stellen. Ik wist op de weg naar huis al dat ik in de loop van volgende maand weer een sessie wil boeken. "

"Nogmaals bedankt voor vandaag.
Heb het als erg prettig en veilig ervaren. Het was erg bijzonder en ik merk de effecten ervan. Mooi hoe je mij terugkoppeling gaf over de inzichten die je te weten kwam. "

 
"Bedankt! Voor je handen, je zachtheid en je luisterend oor."

"Mijn lijf tintelt van top tot teen. Overweldigd door een serene rust, geniet ik van de kleine dingen om me heen. Ik ben sprakeloos en dankbaar voor de heerlijke massage en de nieuwe ik, die steeds meer voelt.
Een mooi samenspel en een prachtige ervaring. Ik ben benieuwd wat het me nog meer gaat brengen."

 
"Wauw! Wat een ontmoeting. Puur gaaf en eerlijk. Dit was voor mij een onverwachts thuiskomen. Wat een herkenning.
Ik kom niet zo veel mensen tegen die snappen wat wij snappen.
Bedankt dat ik vanuit jouw helende handen, je energie en je woorden, mocht leren. Wat een mooi pad om te mogen bewandelen.
Dank je wel, ik kom zeker terug. Blij!! "

"Mijn vrouw kwam weer thuis met de uitstraling van méér vrouw, dus als partner van zeg ik: Bedankt!"

 
"Het is vooral erg 'verwarrend' om weer in de realiteit te komen... Het was echt een super ervaring die ik graag in de toekomst zou 'uitbreiden' om nog meer en makkelijker los te kunnen laten en mijn lichaam te ontdekken!! Nogmaals bedankt!!"

"Ik raak verslaafd aan je massages... en dat ik nog regelmatig 'uit het niets' glimlachen moet, zegt voldoende..."

 
"Ik heb bewondering voor jouw professionaliteit. Tijdens de Kashmir massage voelde ik zoveel opwinding in mijn lichaam.
Daardoor werd 'het lijntje' voor mijn gevoel heel dun, maar dank dat jij de grens bewaakte."

"Van mijn vrouw hoor ik opmerkingen als "na verloop van tijd kreeg ik rillingen zelfs als ik aangeraakt werd op niet-erotische plekken - het tintelde over mijn hele lijf - het voelde alsof ik door tien handen tegelijk werd gemasseerd". En ook voor mij was het heerlijk om mijn vrouw zo te zien genieten. Kortom, het heeft ruimschoots (en meer dan dat) aan onze verwachtingen voldaan !"

 
"Ik heb het gevoel dat ik ben thuisgekomen ben bij mezelf. Hartstikke bedankt."

"Ik geniet na van een verrijkende ervaring. Een subtiele, discrete, liefdevolle aanraking; een deken van liefde. Waaronder ik ongemerkt een beschermende mantel uitgetrokken heb. Fijn om te voelen hoe ik dacht te zijn. Bedankt voor deze bijzondere en ook heerlijke verrijking."

 
"Ik ben de massage zo intens aan het nabeleven pffff heftig! Zit al aan m'n 2e kopje thee, kronkel gewoon m'n bed uit! Wat een fantastische reactie van m'n lijf!! Nog steeds staat m'n lijf in bloei! Echt tof gevoel. Hoeft maar iemand met z'n vingertop aan me te zitten en ik krijg een schok door m'n lijf! Zooooo fijn, jaaaaa ben benieuwd wat m'n lijf gaat doen in 2016! Kijk nu al uit na de volgende Kashmir! Ik vind het ook erg bijzonder dat ik dit samen met jou mag beleven!"

"Dank je wel voor je massage vanmiddag! Ik vond het een zeer bijzondere ervaring en heb inderdaad nu een soort innerlijk rustgevoel over me en voel me verrijkt. Het is net of ik even buiten mezelf ben getreden vanmiddag, kan het niet goed uitleggen maar voelt heel goed. Ik kom graag nog eens voor een vervolg. Dank dat je dit aan mij gegeven hebt!"
 
"Bedankt voor de fijne massage, ik heb het als erg prettig ervaren."

"Nogmaals dank voor de zalige massage van vandaag; buiten de koude voeten was het hemels, haha!"

 
"Wat een zenuwen heb ik gehad (weken! ;-)) voordat ik überhaupt op de mat lag. De zenuwen verdwenen snel toen ik de mooie massage-ruimte zag. Ik had nooit verwacht dat ik mezelf, met mijn xxl lijf, zo zou kunnen ontspannen. Het is toch raar……vreemde man, ik lig naakt, vreemde handen op mijn lijf en toch heb je mij het gevoel gegeven dat het ‘goed’ is. Andre, nogmaals je bent een bijzondere man…..loop nog steeds met een glimlach. Dat gevoel alsof er 4 handen aan mijn lijf zaten was zo apart. Ik weet zeker dat wanneer ik met meer regelmaat bij jou een afspraak maak; ik mezelf beter kan ontspannen en ik telkens een beetje meer durf los te laten. Wat mooi dat er weer zoiets bijzonders op mijn pad is gekomen……….ben ik zo dankbaar voor."

"Ik lag daar anders als "Miss x" die zich moet schamen of "Miss x" met dat pukkeltje hier of een ribbeltje daar! Maar afgelopen week had ik nul van die gedachtes en was ik alleen maar aan het zweven op de energie die jij los maakte!! Ik laat dat allemaal los en lig daar als één blok energie!! *applaus voor jou* Meesterlijk... Het was echt een magisch gevoel dat ik jouw handen niet meer voelde van buiten, maar dat het van binnen om meer vroeg!"
 
"Ik voelde je echtheid. Vol respect en heel liefdevol. Dank je. Ik zit heerlijk thuis na te genieten."

"Mijn dank is bijna te groot om uit te drukken, wat voel ik me toch gelukkig door jouw aanraking! Een heel ander mens!"
 
"Het was echt een verdomd goeie massage gisteren! Voelde echt anders dan anders! Hemels! Heb er nog steeds 'last' van... Zulke tintelingen over m'n hele lijf als ik eraan terug denk. Meesterlijk...!"

"Wat een mooie ervaring was deze massage voor mij. Ik heb hier zeer van genoten. De energie en warmte die ik voelde hadden een bevrijdende uitwerking op mij. Het gevoel dat je niets hoeft, dat je mag ontvangen….. alles even kunnen loslaten, heeft me weer wat meer zelfvertrouwen en kracht gegeven. Veel dank hiervoor!"

 
"Ik heb tijdens de massage tijdloos genoten, de hele wereld was even weg met alleen maar liefdevolle aandacht en koestering voor mij. Geen gevoel voor plaats of tijd. Achteraf heb ik ook heel veel rust in mezelf ervaren. Soort van ... vredig. Mijn lijf en geest zijn blij! De hele week daarna heb ik met een glimlach op mijn gezicht rondgelopen. Wat ik ook heel prettig vond is dat het heel veilig voelde, ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld. Ik ga zeker een keertje terug!"
"Ik wilde je even laten weten hoe bijzonder ik mijn massage gisteren vond! Een tantrische massage van jou is eigenlijk geen massage. Het is een beroering, een liefkozing die verder gaat dat de lichamelijke sensatie. Het is een aanraking van je diepe binnenste. Een liefkozing waarbij ik me zekerder voel van mezelf, me meer 1 voel met mezelf en alles om me heen en volledig verzadigd. Als mensen iets traumatisch hebben meegemaakt zoals ik dan kan ik zeggen vanuit eigen ervaring dat deze ervaring bij jou in combinatie met de veilige, prettige sfeer absoluut helend zijn..... Dank je wel....."

 
"Afgelopen maandag heb je mij, weliswaar 25 jaar te laat, kennis laten maken met mijn eerste ontwaakmassage. Goddelijk! Wat een genot om zonder verwachtingen van wie dan ook 2 uur puur te ontvangen en te genieten op een voor mij geheel nieuwe wijze. Je geeft het gevoel met enorm veel toewijding en respect het lichaam te masseren en aan te voelen waar je mee bezig bent. Met een glimlach van oor tot oor als een kat die van de melk heeft gesnoept naar huis gereden en bedacht dat ik volgende keer naar de sauna ga om in alle ontspanning na te genieten. Het volgende doel wordt deze ervaring subiel in mijn relatie te integreren want als je eenmaal hiermee kennis hebt gemaakt ben je natuurlijk wel gigantisch verpest op sexueel gebied om het zo te zeggen. Bedankt voor deze geweldige ervaring. "

"Na behoorlijk wat studie van je site, weer lezen, weer lezen, zal ik wel óf niet, heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Ik kan nu uit eigen ervaring zeggen dat jij je site bent. Je maakt absoluut waar wat je noemt, verwoordt, je foto's, je inzet. Ik voel me nog heerlijk super vrouwelijk en heb een mooi begin mogen maken voor mijzelf, voor meer aandacht, liefde, geborgenheid!"
 
"Dank je wel nogmaals voor die heerlijke ontspannen massage van vanochtend. Heel fijn om te zien hoe iemand oprecht iets geeft. Dank je wel dat ik het in ontvangst mocht nemen."

"Je hebt er erg mooie manier van werken en je bent veel te bescheiden, je hebt mij gewoon exact gegeven wat ik nodig had."
 
"Dank je wel... de massage was heel goed voor me en blijkbaar ben je heel "veilig" voor mij, want ik kon goed loslaten.!"
"Zweef nog steeds op een lekkere wolk, fluitend en wel, vol goede moed, opgewekt en bruisend van energie. Dank je wel nogmaals, voor de massage!"