Ontwakende sessies

  • Image description

Sessies tijdens en na de overgang

Hoe een lijf fysiek kan veranderen en welke klachten daar zoal bij kunnen horen, dat weten we allemaal best goed.
Maar hoe er alternatief of energetisch naar wordt gekeken is veel minder bekend.

De overgang wordt in sommige culturen gezien als de laatste overgang van de jonge vrouw, naar moeder worden, naar nu de oudere wijze vrouw. Bezinning, rust, wijsheid, rustig verder kunnen gaan met de opgedane kennis tot nu toe.
Echter jouw lichaam wil ook schoner en lichter de verdere toekomst in gaan. Klachten die er altijd al waren of die sluimerend aanwezig waren borrelen nu meer naar de oppervlakte. Oude patronen en klachten worden dus nu extra uitvergroot.

Het fysieke stuk in de vorm van massage/lichaamswerk is een prima manier om spanning in jouw lijf aan te pakken en daar kan deze sessie dan ook zeker goed aan bijdragen. Spanning rond jouw borstkas/ademhaling/borsten kan nu meer aanwezig worden, onderrug/bekken, onderbuik/bekken. Allemaal plekken die het vanwege de hormonale veranderingen nu nog zwaarder hebben qua zoeken naar evenwicht (redelijk vergelijkbaar als ook tijdens een flinke menstruatie).

Ook tijdens de overgang kunnen we samen uitstekend zoeken naar maatwerk qua lichaamswerk waar jij tegen aan loopt. Een heleboel spanning kan vaak worden verminderd en zelfs worden verwijderd als je je letterlijk overgeeft aan wat jouw lichaam jou heeft te vertellen in de vorm van spierspanning en bewaard afval.

Nieuwsgierig? En met een open blik en communicatie bereid om meer bewust te worden van 'jij'? Dan nodig ik je gráág uit.

Deze sessie wordt door André gegeven.

Prijzen

€ 70,00 voor 1 uur
€ 105,00 voor 1,5 uur

Ook beschikbaar als voordelige strippenkaart van 5 sessies