Ontwaken

  • Image description

Meer informatie over sessies die kunnen helpen bij verwerking

Al 23 jaar heb ik ervaring met het werken met clienten die mij de meest mooie en vreselijke ervaringen delen.

Door twee clienten, die al geruime tijd mijn praktijk bezochten, kwamen deze onderwerpen ooit ineens heel dichtbij... of we hier samen in de vertrouwde sfeer wat mee konden doen qua aanpak, verwerking of losmaken. Mede door deze mooie ervaringen van verlichting en/of verzachting kwam ik via mond tot mond reclame en studie weer in contact met andere dames die heel bewust hun oude stuk nu lijfelijk wilden aanpakken.
Het mooiste hier aan vind ik... nog steeds... dat ik als man het vertrouwen krijg om bijvoorbeeld de schade, door toedoen van een ander, samen met jou mag verzachten en weer ruimte te maken voor nieuwe mooie ervaringen.

Ik zit een beetje tussen twee werelden in. Zelf ben ik geen onderdeel van de psychologische hulpverlening en zal dus niet via gesprekken in de geest op zoek gaan... Door mijn andere aanpak en achtergrond van lichaamswerk en massage mag ik weer wel samen met mijn client lichamelijk op zoek naar spanning, verkrampingen en de alternatieve aanpak van letterlijk loslaten. Mede daardoor ben ik dan ook dankbaar dat vele dames zich durfden over te geven en dat ik ook steeds meer mensen krijg doorgestuurd.

Misschien werken een aantal voorbeelden, letterlijk uit de praktijk, verhelderend voor je:
- in het hoofd heeft het verleden een plek, maar nu wil ik letterlijk aan de aanraking gaan werken en dan juist veilig bij een man...
- alles onder de gordel verkrampt meteen bij aanraking, zelf weet ik niet eens waarom
- ik ben ooit misbruikt door een masseur, kan ik massage en/of een masseur ooit nog vertrouwen?
- mijn borst(en) is verwijderd, na schaamte van niet vrouwelijk voelen en de littekens, wil ik alsnog weer met mijn gevoel in dit gebied komen
En uiteraard nog vele andere voorbeelden.

Mijn werk is altijd maatwerk. Soms kan verkramping of spanning wonderbaarlijk snel verholpen worden en een andere keer zijn we wat langer bezig. Ik groei in dat geval graag met je mee. Met informatie die je met mij deelt, ga ik zeer vertrouwelijk om. Mijn ervaring is ook dat een hoop vrouwen hier zelf mee aan de slag willen gaan, nog zonder overleg met het thuisfront in hun zoektocht.

Wil je mij eerst spreken of ontmoeten en dan pas kijken of je verder wilt gaan? Prima. Wil je iemand meenemen voor jouw eigen geruststelling? Gewoon doen.

Alvast bedankt voor je vertrouwen en ik hoop dat je je spoedig weer meer 'ik' mag voelen.