Ontwakende sessies

  • Image description

Sensueel ontwaken (de basis)

Dankbaar ben ik voor de vrouwen die naar mijn praktijk zijn doorgestuurd of zelf de stap hebben durven nemen. Vooropgesteld... ik ben geen therapeut en geen psycholoog. Tijdens of na het verwerken van oud zeer (trauma's of blokkades) kun je op een punt komen, dat je weer op zoek wilt gaan naar aanraking. Zoals ik weet van menig client, houdt het vele praten een keer op, het heeft een plek. Wellicht wil je dan toch weer 'aan de aanraking' en juist niet zo maar bij iemand op tafel kruipen. Ik ga niet de diepte in via gesprekken, voor mij zegt een lichaam vaak al genoeg. Ik blijf letterlijk alleen maar aan de oppervlakte... de buitenkant weerspiegelt de binnenkant. Via aanraking, massage en het benoemen van de betekenis van je spanning gaan we samen op zoek naar 'oud' wat opgelost mag worden.

Binnen mijn praktijk bied ik je de mogelijkheid om binnen een veilige omgeving in jouw tempo weer (meer) aanraking toe te laten.

Als gediplomeerd lichaamswerker maak ik samen met jou een 'plan' waarin jouw wensen liggen, wat je wilt aanpakken of waar je uiteindelijk heen wilt. Mijn kracht ligt in het vertellen waar ik bepaalde spanning voel, wat deze betekent en kijken of we dit kunnen doorbreken. Aangezien niemand hetzelfde is, zijn mijn sessies ook altijd maatwerk. Ook als je vaker komt, zal ik altijd vragen wat we deze keer gaan doen/aanpakken. Je zit tenslotte altijd weer nèt even anders in je vel. Samen bepalen we wat we doen en hebt tijdens de sessies altijd volledig de controle. Zo blazen we samen het gevoelsleven weer nieuw leven in. Heel simpel gezegd: 'oud' eruit en weer plaats maken voor nieuw en mooi. Er is veel mogelijk. Iedereen heeft een ander 'doel' of wens en daar wordt altijd met respect rekening mee gehouden.
Nogmaals... jij hebt ten alle tijden de controle over wat we samen aanpakken.

Al ruim 23 jaar mag ik dit mooie werk doen. Deze behandelingen zijn redelijk uniek in opzet en ik doe er dan ook alles aan om een zoveel mogelijk veilige en uitnodigende sfeer neer te zetten. Wil je eerst kennismaken of de praktijk bezichtigen voordat je een definitieve afspraak maakt? Iemand meenemen? Dat kan àltijd!

Juist omdat ik geen therapeut ben, zijn deze massages mogelijk, maar worden deze niet vergoed. Je zult er wel veel aan hebben, daar ga ik voor!
Voel je (nog) een drempel, mail of bel gerust om te kijken of we samen hier iets voor kunnen verzinnen.

Wil je lezen hoe andere mensen hebben gereageerd? Kijk dan even bij de reacties. Voor de duidelijkheid, bij deze massages worden geen geslachtsdelen meegenomen.

Deze sessie wordt gegeven door André.


Prijzen

€ 70,00 voor 1 uur
€ 105,00 voor 1,5 uur
€ 140,00 voor 2 uur

Ook beschikbaar als voordelige strippenkaart van 5 sessies