Persoonlijke groei

  • Image description

Yoni massage - healing*

Yoni (Sanskriet: योनि) is de tantrische term voor de vrouwelijke geslachtsorganen (vulva, vagina en baarmoeder)

“Ontdek de bron van jouw vrouwelijke liefdesenergie!

Een mooie sessie zonder specifiek doel, brengt een moment van absolute rust en bezinning. Je wordt het absolute middelpunt, je krijgt álle aandacht, onverdeeld en volledig. Niets terug hoeven doen, alleen maar ontvangen en tòch volledige controle over alles wat gebeurt. Ik laat mij door jou, je wensen en jouw adem leiden.

We beginnen de massage eerst met de achterzijde van het lichaam om eerst tot rust te komen en meer in het lijf te kunnen zakken. Langzaam gaat de massage aan de voorzijde dan over op de yoni massage.

Gevoelens van bevrijding, oude schaamte, sensualiteit, verdriet, pijn, gemis, in slaap vallen bij een gevoel van thuiskomen, meer verbonden voelen met jouw vrouwelijke kant... niet één sessie is hetzelfde. Wat er ook gebeurt, wij doen het samen. Ik als onvoorwaardelijke gever en jij als ontvanger. Mochten er emoties loskomen dan is dat prima en daar is ook ruimte voor. Hier geen therapeutische inslag, maar vooral in de hoofdrol mogen ontvangen. Gun jezelf de ruimte... laat het toe, neem alle warmte en aandacht in je op.

Ik weet zéker dat, hoe de massage ook bij jou binnenkomt, je menig nieuw gevoel of inzicht zult ervaren. Na een sessie kun je veel bewuster in je lijf zitten, meer diepgang, een verschuiving in je beleving, een vlammetje dat weer voelbaar brandt, meer in het gevoel/borstgebied zitten of makkelijker verbinden met jezelf en/of anderen.

Standaard ben ikzelf gewoon gekleed. Het hele lichaam wordt eerst gemasseerd, zodat je fijn in het gevoel en het ontvangen mag zakken. Als je op jouw rug ligt kan ik óf naast je gaan zitten óf tussen jouw benen gaan zitten om de massage te vervolgen.

Er wordt zeer hygiënisch gewerkt en altijd alleen maar aan de buitenzijde.

* Een yoni massage heeft niets met seks of seksuele handelingen te maken en ook zeker niet gericht op het werken naar een orgasme. Centraal staat het ervaren van diepere energetische verbinding in plaats van een erotische ervaring.

Deze sessie kan door zowel André als ook door Michelle worden gegeven.


Prijzen

€ 120,00 voor 1,5 uur
€ 160,00 voor 2 uur

Ook beschikbaar als voordelige strippenkaart van 5 sessies