Reacties over de ontwakende massages

Dankbaar plaats ik alle reacties anoniem van mijn clienten die je reeds voor gingen...
Wellicht kunnen de reacties van andere bezoekers je helpen indien je een drempel voelt.

Bel of mail gerust voor meer informatie als ook jij vindt dat je weer in het zonnetje mag staan..
 
"Een hele tijd geleden ben ik voor het eerst bij je geweest voor een de-armouring sessie, en ik voelde dat het tijd werd om weer een laag dieper te gaan. Ik ben blij en dankbaar dat ik opnieuw bij je terecht kon, want wat heb je me weer geholpen! Zowel fysiek als mentaal voel ik verschil en ontwikkelt het resultaat nog verder. Het energie omhoog halen vanuit bekken richting keel doe ik nu ook af en toe, dat voelt fijn. Tijdens de sessie was je professionaliteit zoals gewoonlijk duidelijk, en ook je manier van vraagstellen maakte dat je het me heel gemakkelijk maakte om grenzen aan te geven (als ik dat had gewild). Zo'n aandacht voor detail vind ik indrukwekkend en maakt dat ik me extra veilig en vertrouwd bij je voel.

We doen zo'n sessie samen, en tegelijkertijd doe ik het alleen en ben je een soort "hulpmiddel" om dieper bij mezelf te komen, dan is die veiligheid om gewoon te kunnen laten gaan extra fijn. Toen je net begon bedacht ik me nog dat iedere vrouw dit eigenlijk zou moeten doen, wat een waardevol en speciaal kado voor mezelf. En op dat moment besefte ik nog niet eens hoe speciaal het zou worden! Terwijl ik dit schrijf merk ik dat woorden tekort schieten, iets typen voelt wat mechanisch vergeleken met alle bijzondere gevoelens die bij je sessies komen kijken. Het was in één woord, wauw. Dankjewel!."

 
"Al geruime tijd flinke last van buikpijn, pijn in mijn been en rug. Allemaal aan de linkerkant. In het ziekenhuis bleek het endometriose te zijn. Door de pijn heeft mijn lichaam veel spierspanning opgebouwd, vooral aan de linkerkant. Om dit goed los te maken is er wel wat meer nodig dan een "gewone massage". De-armouring van het onderlichaam heeft mij heel erg geholpen. Alles wat vast zit wordt in een sessie goed aangepakt en mijn lijf mag los gaan laten. Juist door te werken met drukpunten kon ik de spanning weg voelen smelten. Pittig zijn deze sessies wel. Want je laat echt pijn los. Onverwachts kwam er een een stuk verleden naar boven.

Slechte seksuele ervaringen zullen we het maar noemen. Ook die hadden zich blijkbaar opgeslagen in mijn onderlijf. Met een traan konden ook deze opgeslagen emoties mijn lijf verlaten. Door de fijn omgeving van de praktijkruimte en de warme en veilige uitnodiging van André mocht een traan er ook zijn. Twee totaal verschillende dingen maar voor beide heeft de-armouring zoveel voor mijn gedaan. Ik kan beter in mijn bekken zakken, alsof er weer iemand woont in mijn onderlijf. Mijn linkerbeen beweegt makkelijker en vaker pijnloos. Veel minder spanning rondom mijn endometriose plekjes en dus minder buik en rugpijn."

 
"Ontzettend bedankt voor je lieve ontvangst en fijne behandeling. Ik voelde me op m'n gemak en ok bij je. Hoop dat m'n lijf ook meer z'n gemak gaat vinden de komende tijd."

"Het eerste gedeelte, zo zacht als mijn huid onder je vingers bewogen werd, afgewisseld door het gevoel van gedragen te worden.

Dat je met je handen zoveel te vertellen hebt, vind ik zo bijzonder."

 
"Ik wilde je nog even laten weten dat ik jouw ‘reading’ sensual awakening van mijn ‘spanningen’ op mijn lijf bijzonder en interessant vond! Wat goed om alle oorzaken te horen, iets wat bijv de fysiotherapeuten zouden moeten kunnen... dat scheelt om idd bewust te worden van de oorzaak! Jij hebt zoveel verteld en uitgelegd, ik heb het in mijn notities omschreven, want anders vergeet ik het. Toch voel ik mij desondanks mijn huidige situatie, sterk....en erg positief, soort van overlevingsmodus. Maar een sterk (wilskracht) positief en spontaan persoon ben ik altijd al geweest, alleen wilde ik idd veel alles zelf doen. Ik denk dat de massage z’n uitwerking heeft op mij... ik ben erg moe (daar geef ik aan toe) en ik drink veel dus veel plassen. Wel moest ik in het begin even wennen aan jou (omdat ik je ook nooit eerder had ontmoet) maar later voelde het al gauw vertrouwd aan ;) Ben zo benieuwd naar de volgende sessie ;)"

"Ik ben erg blij dat mijn vriendin jouw website aan mij heeft doorgegeven.
Mijn hoofd is rustiger, ik kan aandacht en energie beter bij mijzelf houden. En, en dat is voor mij nog veel fijner, de hevigheid van mijn maandelijkse klachten is stukker minder geworden. En als ik zo zie en voel hoe mijn lichaam aan het veranderen is, dan kan ik mij ook voorstellen dat het nog veel zachter zal gaan worden. Dank!"

 
"Bedankt voor de fijne massage.
Het was fijn om te ervaren hoe ik in mijn lijf kon ontspannen. Prettig ook dat ik het gevoel had dat het helemaal voor mij was. Wat ik voelde was veel respect en zuiverheid. Door te ervaren leer ik nu pas in mijn lichaam te voelen wanneer een aanraking in bepaalde situaties niet ok is. Ook met terugwerkende kracht hahaa.
Ik merk dat ik veel energie heb, maar heel veel binnenhoud, niet uit op een gezonde manier. Dus nog zoekende daarin.
Heel dankbaar voor de mooie ervaring"

"Wat een beweging heb je weer in mijn lichaam gekregen.
Het lijkt af en toe wel of ik in een achtbaan zit; loskomend verdriet, moe, koud, tijd voor mezelf nodig, gevoelig voor prikkels uit mijn omgeving, vrolijk, heel lijf dat tintelt, meer verbinding met andere mensen, soepele littekens, knieën die weer op zoek zijn naar balans. Benieuwd naar wat er nog meer te ontdekken valt.
Wederom bedankt."

 
"Dank voor de geweldige massage afgelopen vrijdag! Ik heb er veel positieve energie van gekregen! Voor mij lag 't buiten mijn 'comfort zone', maar het voelde meteen goed en veilig. Graag wil ik een vervolgafspraak maken om de blokkades die je tegen kwam verder aan te pakken."

"Na een zoektocht op internet kwam ik anderhalf jaar geleden voor het eerst bij André. Eerst een gesprek, waarin ik aan kon geven wat ik wilde. De massage begon. Spannend om me over te geven aan een vreemde masseur. Nauwlettend volgde ik de bewegingen van zijn handen. Fijn om te merken hoe zorgvuldig hij binnen de aangegeven lijntjes bleef. De liefdevolle aanraking, raakte pijnlijke blokkades en hielp deze te verzachten. André, laat je zelf iedere keer aangeven wat je wensen zijn. Een integere masseur die mij iedere keer weer een stap verder gebracht heeft. Ik voel me vrijer om mezelf te laten zien en erover te, en heb veel oud zeer achter me gelaten, mijn ogen stralen en mijn contacten hebben meer diepgang gekregen. Ik ben André erg dankbaar voor de rol die hij in mijn ontwikkeling heeft gespeeld en blijft spelen."

 
"Het voelde vertrouwd om er weer te zijn. Hierdoor kon ik makkelijk loslaten en me laten raken. Al snel voelde ik mijn energie stromen. Aan het einde was deze stroom nog heftiger. Nagenieten en rustig bijkomen. Mijn lichaam had daarna nog wat werk te verzetten, dus even rustig aan. Ik voel me meer mezelf en geniet met volle teugen.
Ik ben je dankbaar voor je liefdevolle rol in dit proces."

"Ik was afgelopen week bij jou voor het eerst. Jouw massage heeft iets bij mij aangewakkerd en nu dat ik weet wat ik kan verwachten wil ik kijken of ik meer los kan laten en dieper kan gaan."

 
"Wil je nog eventjes bedanken, dankzij jou ben ik over een hele grote drempel heen gesprongen. En ik heb genoten, totaal zonder angst..."

"Gistermiddag na de sessie, thuis, moest ik even rusten, was ongelooflijk moe.
Ook kon ik niet meer denken, het was alsof ik zweefde in mijn hoofd, vloog als een vogel in mijn lichaam.
Wat ik zo mooi vind is dat ik naast het niet willen ervaren van pijn, nu door jouw behandelingen het positieve ervaar van het gevoel, van de verbinding.
Wat jij mensen kan laten voelen is de verbinding van het hart...
Dank je wel lieve André voor deze grote stap."

 
"Ik had van te voren nooit kunnen denken dat ik me zo op mijn gemak zou (kunnen) voelen. En al helemaal niet dat ik het zo kon EN mòcht toelaten van mijzelf! Eigenlijk had ik het eerder moeten doen, maar ja, dat is achteraf praten.
Als iemand mij een jaar geleden had verteld dat ik dit zou laten doen, dan had ik ze voor krankzinnig verklaard. Heerlijk dat je mij over een aantal drempeltjes hebt geholpen. En ja, wat je aangeeft klopt ook, ik voelde me veilig!
Ik heb nu al weer zin in de volgende keer."

"Je weet dat ik het heel spannend en zelfs een tikkie eng vond om daadwerkelijk op de afspraak te komen. Gelukkig heb ik toch de stap gezet en vond het echt een bijzondere beleving. Het was best raar, ik hou er normaal helemaal niet van om 'naakt' te zijn maar op de één of andere manier voelde het gewoon OK. Helemaal onstpannen kon ik nog niet echt... maar dat was misschien ook omdat het een nieuwe vorm van massage voor mij is.
Toch heb ik wel het gevoel dat jij mij kunt helpen om mijn 'oud zeer' en pijnlijke ervaringen op sexueel vlak om te zetten in positieve kracht, zonder dat het een hele sessie van praten en huilen wordt."

 
"'k wil graag nog even terugkomen op de sessie van afgelopen donderdag. Het was voor mij bijzonder om te voelen wat er allemaal door mijn lijf raasde, hoe ik weer heerlijk 1 geheel werd! Dank je wel daarvoor. De zachtheid en het liefdevolle van je handen heeft me veel goed gedaan. Ik voel tot op heden nog die liefdevolle en zachte aanraking op een litteken in mijn buik, waar ik me diep verwond voel.
Het zal nog wel even wat tijd nemen voordat ik de deurtjes daar ook weer helemaal open kan en durf te zetten. Maar... dat komt zeker!"

"Dank je wel voor het onbeschrijfelijke cadeau wat je me vandaag gaf, je onvoorwaardelijkheid, alleen maar geven, zonder iets anders dan mijn glimlach als teken dat je me heel veel doet, dat is ongelofelijk en ik kan je niet uitleggen (tranen stromen over mijn wangen) wat een enorme betekenis dit heeft voor mij. Ik ben je enorm dankbaar, weet even niets anders te zeggen… of toch wel, dank je wel dat je er bent, je hebt een hele grote steen in de rivier verzet, onvergetelijk… "

 
"Dank je wel weer voor gisteravond... de massage... en alle info en jouw tijd. Waardeer ik zeker. Geen last van mijn buik. Weer een stukje angst weg! Tot gauw."

"Heeeeeeeeeel erg bedankt voor vanochtend.
Ik ben je dankbaar, want via jou kom ik dichterbij mijzelf en daar wil ik zijn. Daar moet ik zijn wil ik echt gelukkig zijn in dit leven."

 
"Bedankt voor de fijne massage vrijdag!
Als ik er zo achteraf op terug kijk begon ik er erg gesloten aan, later lukte 't me wel om er voor open te staan en te mogen ontvangen van jou. Dat ik zaterdag (en nu nog af en toe) uit balans was, is ook nodig geweest om ruimte te maken om te groeien en meer ruimte te maken voor mij en mijn kracht. Het is wel wat beangstigend om te mogen merken hoeveel ik kan, heb en mag zijn.
Het is wel bijzonder (voor mij) dat ik bij jou kwam voor groei op meer sensueel gebied, maar dat ik nu merk dat ik energetisch veel sterker/opener aan t worden ben. Alles bij elkaar maakt 't tot een ervaring die ik graag een keer herhaal! :D "

"Het was een fijne massage gister!
In eerste instantie ervoer ik alleen ontspanning in mijn lichaam (wat al heel fijn was) dat er later nog veel meer zou komen had ik eigenlijk helemaal niet verwacht maar was zeer welkom. Het was gisteravond ineens alsof alles op zijn plek viel, alsof iets dat ik ergens wel wist nu woorden had gekregen en ik er veel beter bij kan. Nu is het nog even zoeken naar waar ik wat mee wil en/of kan. In sommige gevallen is 'het weten' misschien ook al voldoende. Je doet goed werk met je massages. Het spijt me dat ik aanvankelijk wat wantrouwend was, dat kwam puur voort uit mijn eigen angst en onzekerheid gevormd uit een pestverleden. Ik ben blij dat ik me er uiteindelijk niet door heb laten leiden.
Nogmaals dank voor de massage!"

 
"Ik wil je bedanken dat je me mijn eigen zelf op een andere manier liet kennen. Ik let nu meer op wat mijn lichaam tegen zegt (wat ik altijd negeerde en verwachtte dat het vanzelf weg ging)."

(vrouw met vaginisme na 3 langere massages)
"Mijn nieuwe vriend en ik: geweldig succes! Dank je wel, lieve Andre, je hebt me enorm geholpen!"

 
"Ben heel blij dat ik je heb gevonden. Op mijn zoektocht waren nogal wat sites die mij totaal niet aanspraken. Of waarbij ik zoiets had van ik vertrouw de oprechtheid van de gever niet. Bij jou op de mat voelde ik mij meteen veilig. De sfeer, je uitstraling, de aandacht. Wat je schrijft op je website maak je ook waar, dat voelt heel zuiver vind ik. Dank je wel. Héél graag tot een volgende keer (nooit gedacht dat ik dat zou zeggen)."

"Wou je nog even zeggen dat ik heel erg blij ben met mijn behandeling, was een topsessie! Ben nogal kritisch en sensitief over behandelingen maar ben erg te spreken over de jouwe alles klopte, complimenten! Heb een heel fijn weekend en ongetwijfeld tot een volgende keer, ga zeer zeker vaker met je afspreken."

 
"Een jaar met vallen en opstaan, een jaar waarin ik mezelf aardig ben tegengekomen, een jaar van angsten overwinnen, een jaar met veel lol en plezier. Een jaar waarin ik na elke massage weer uitkeek naar de volgende!! Een jaar om nooit te vergeten!! Bedankt voor alles wat we samen bereikt hebben!! #trots #massage"

"Ik wil je even laten weten dat veel 'oud zeer' (verleden) bij mij steeds meer een plek krijgt. Ik kan het nu meer achter mij laten. Waardeer het 100%. Het voelt goed. Voel me sinds heeel lang weer een beetje lekker in mijn lijf en leef weer meer. Tot de volgende afspraak :)"
 
"Ik vond het fijn, dat ik zelfs nog op de massagetafel kon aangeven of we wel of niet steeds weer een stapje verder deden. Ik voelde me ècht veilig en zit echt letterlijk lekkerder in mijn vel. Ik kom graag volgende keer weer een ander stukje aanpakken."

"Ik voelde mij veilig genoeg dat ik me goed kon ontspannen en omdat jij met respect met mij omging wist ik dat ik veilig was bij jou. Dit was voor mij een nieuwe ervaring dat ik er zelf van sta te kijken dat ik de massage heb toe gelaten."
 
"Ik had wel de hoop dat er iets zou veranderen in het durven ontvangen en vervolgens ook durven geven van aandacht/liefde of wat dan ook aan mijn partner en andersom Andre ... maar dit ... had ik niet verwacht! Ik ben oprecht aan het genieten waar ik voorheen wel wilde maar het niet kon op een of andere manier en ik me afvroeg wat is er mis?
Op naar 2016 met een gevoel van verbondenheid waar ik al zolang naar verlang."
"Ik voel me heerlijk ! Het lijkt net alsof ik een hoop spanning achter heb gelaten, zowel lichaamlijk als geestelijk, (anders dan dat kan ik het op dit moment niet beschrijven, geloof ik) en dat voelt erg goed. Ik heb echt genoten ondanks de tranen die kwamen, en heb me bovenal vrouw gevoeld ... en dat betekende heel veel voor mij. Ik vond het erg fijn Dré... nogmaals BEDANKT ! Je bent en blijft een bijzonder mens, met niet alleen handen die heel veel kunnen, maar ook een hart van goud!"

 
"Ik wil je bedanken voor de heerlijke sensuele massage. Het was mooi, zalig :) en ik voelde dat alle aandacht naar mijn lichaam ging en alles wat ik nog meer ben. Je weet een veilige en liefdevolle sfeer zéker over te brengen. Ja, een aanrader!"

"Ik weet de eerste keren op je massagetafel nog goed. Met bh en slip nog aan. En nu, je bent vertrouwd en ik vertrouw je helemaal. Ik durf mezelf meer te laten zien. Ik lach, huil, durf mijzelf meer te laten zien en nieuwe grenzen te ontdekken. Ook je nieuwe massages wil ik zeker een keer gaan proberen. Hahaha, daar zou ik een jaar geleden hééél anders over gedacht hebben. Dank, dank, dank."

 
"Ik ben zo gewend om, zodra ik liefdevol aangeraakt word, meteen aanraking terug te geven. Altijd meteen weer rekening houden met anderen en de ander voor laten. Door jouw massages leer ik langzaam maar zeker te ontvangen en het gevoel ook écht binnen laten komen. Ik leer het wel. Ik geniet meer en meer, omdat ik het ook toelaat en wil/mag voelen. Even alleen maar ik. Ik mag mij vrouw voelen bij je."
"Toen je mijn borsten (contouren) en borstkas meenam in de massage, voelde ik letterlijk mijn hele borstgebied openen. Alsof er een druk werd weggehaald en ik lekkerder kon ademen. Dank je wel, ik verbaas me hier nog steeds over..."